Over ons

Over ons

Bij de Gribus is het altijd gezellig. Of je nu komt voor een lunch met collega’s, diner met familie of borrel met vrienden. Ons team zorgt er altijd voor dat iedereen zich direct thuisvoelt. Elke keer weer. We worden niet voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd!

Onze uitgebreide lunch- en dinerkaarten staan vol heerlijke keuzes. Van een ouderwets (lekker) broodje kroket tot een 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Ook is er een speciale kinderkaart. Jong en oud kan dus terecht bij de Gribus. Reserveer voor de zekerheid wel altijd een tafel. Helemaal in het weekend.

Niet alleen voor lunch of diner, maar ook juist voor een drankje kom je naar de Gribus toe. Geniet bijvoorbeeld van een cappuccino – met een groot stuk taart – of plof lekker neer met een ijskoud (speciaal)biertje, glas wijn of gin & tonic. Borrelplank erbij en genieten maar. Zomers op ons zonnige terras en de rest van de tijd binnen in het sfeervolle gedeelte. Altijd gezellig!

Tot snel

We hopen je snel (weer) te zien bij de Gribus. Houd ons ondertussen in de gaten via Facebook en Instagram. Daar plaatsen we het laatste nieuws, lekkere foto’s en nog veel meer.

Het team van de Gribus Barneveld


Tip: geef eens een Gribus dinerbon cadeau! Inclusief bijpassende envelop en ruimte voor een eigen tekst. Verkrijgbaar bij ons aan de bar.